پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه

کتلت 2


مواد لازم برای دو نفر:
 دویست گرم گوشت چرخ کرده، 
یک پیاز متوسط، 
دو عدد سیب زمینی‌ متوسط،
 یک "زرده ی" تخم مرغ،
 نمک و فلفل سیاه به دلخواه. 
همین، نه چیزی زیاد و نه چیزی کم.

پاستا با سس "شوید - اسفناج"


مواد لازم برای تهیه سس "شوید - اسفناج" (۲ نفر) : دویست گرم برگ اسفناج، یک و نیم قاشق غذا خوری آرد، سه دسی‌ لیتر شیر، یک قاشق غذا خوری شوید خرد شده، نمک، فلفل و کره

کباب کاسه ای


کباب نا متعارف و شیک

چیپس چغندر


چغندر را بصورت ورقه‌های نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی‌ یکی‌ داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی‌ که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقه‌ها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی‌ آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" می‌توان طعم و مزه داد

کشک و قره قوروت


در ادامه روش تهیه "کشک" و "قره قوروت" را با هم خواهیم دید

سیب زمینی شکم پر


سیب زمینی‌ شکم پر که در رستورانهای اینجا خیلی‌ معمول و محبوبه.

خورش کرفس با دستور کلاسیک



خورشت کرفس جزو آندسته از خورشت‌های ایرانی‌ ‌ست که هیچگونه حبوباتی در خود ندارند.

لپه پلو


لپه پلو هم میتونه برای بعضی‌ از ذائقه ها، به خوشمزگیِ عدس پلو باشه

۱۳۹۱ مرداد ۸, یکشنبه

خوراک ماهی با سس شوید و سیب زمینی تنوری


غذا ی بیست دقیقه ای. سیب زمینی‌ مجبوری با ماهی‌ _ سیب زمینی‌ را با پوستش چهار قاچ کنید، با اسپری روغن مایع بپاشید، نمک و فلفل، بمدت ۱۵ دقیقه داخل فر‌ با حرارتِ بالا. ماهی‌ را به روشِ ایرانی‌ سرخ کنید و در پنج دقیقه ی آخر، همراه با سیب زمینی‌ داخل فر‌ بگذارین. کمی‌ شوید را به سسِ داغِ سفید اضافه و سرو کنید.

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

لوبیاچشم بلبلی پلو با ماهی شکم پر


شاید اسم "ماهی‌ شکم پر" برای این غذا زیاد مناسب نباشه، چون من به جای پر کردن شکم ماهی ........‌

میرزاقاسمی مرزن آبادی


تنها فرقی‌ که میرزا قاسمیِ مرزن آبادی با میرزا قاسمیِ گیلانی دارد اینست که بادمجون را بعد از کباب کردن و پوست گرفتن بخوبی با چرخ گوشت یا دستگاه‌های غذا ساز و یا هاون لهٔ میکنند.

خورشت سیباجِ تونسی


عجیب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشتِ دنیا. خورشت سیباجِ تونسی
منبع: روز نامه ی مترو ی سوئد

مرغ شکم خالی


غذای سالم و خوشمزه  و راحت

زرشک پلو با مرغ


پیش غذای بادمجان


ورقه‌های یک سانتی بادمجون که در فر‌ تنوری شده، همراه با سس مایونز که با سیر، فلفل، جعفری و گشنیز مخلوط شده. ایده‌آل بعنوان یک پیش غذا ی خیلی‌ اشتها آور
دستور غذا از خانم ماریا معصومی، متخصص علوم تغذیه

خوراک گیاهی


لوبیا سبز، بادمجون، قارچ و فلفل قرمز را wok کنید یا تفت دهید. سپس اینها را در مقدار کمی‌ آب که مدتی‌ با یک حبه سیر و فلفل و نمک جوشیده، بریزید و مدتی‌ حرارتِ ملایم بدهید. پس از تبخیر کامل آب، این خورشتِ گیاهی را با "چلو کره" سرو کنید.

تاراموسالاتا



پیش غذا با اشبل ماهی‌
نسخه ی اصلی‌ پیش غذا ی یونانی به اسم تاراموسالاتا

۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه

کتلت با بیف خردل

 

مواد لازم : 
چهار صد گرم گوشت چرخ کرده
 یک پیاز متوسط
 دو قاشق غذا خوری خردلِ تند
 یک دسی‌ لیتر جعفری خرد شده (فقط برگِ جعفری)
 یک عدد تخم مرغ
 یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو دسی‌ لیتر خامه ی غذا یی
کره یا مارگارین

کوکوی بلغور و عدس


مواد لازم:
 ۱۴۰ گرم عدس
 ۹۰ گرم بلغور
 یک پیاز رنده شده
 دو حبه سیر ریز رنده شده
 سه ق چ زیره
 ۲ ق چ آویشن
 سه ق غذا خوری نعنا ی تازه ی ریز خرد شده
 چهار عدد تخم مرغ

کاسه های نانی

بادمجان شکم پر

 
غذا یا پیش غذای شیک و خوشمزه

۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه

کباب بلغاری


تنها تفاوتی‌ که "کباب بلغاری" با کباب کوبیده ی خودمون داره، اینه که به مایه ی کباب ( گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک) ، مقداری فلفل سبز دلمه‌ای هم اضافه میکنند.

اگر مثل من انس و الفتی با طعم و مزه ی فلفل‌های دلمه‌ای دارید، این کباب را امتحان کنید

پلوی چینی



قاطی‌ پلوی تابستانی که علاوه بر دانه‌های برنج، سبزیجات زیادی رو در خود داره و شاید بهمین دلیل کمی‌ خنک کننده ‌ست..این پلو رو با انواع و اقسام گوشتهای سفید و قرمز و همچنین میوه‌های دریایی، می‌شه مصرف کرد

اسپاگتی لا کاربونارا Spaghetti a`la carbonara


اسپاگتی لا کاربونارا یکی‌ از معروفترین، محبوبترین و رایجترین انواع سس‌های پاستا و اسپاگتی ‌ست که روزانه میلیونها پرس از آن در رستورانهای سراسر دنیا بفروش می‌رسد

مرغ کبابی مریناد شده


این "ماریناد" مرغ رو یک جایی‌ یادداشت کنید، شاید یه روزی بکار بیاد

مرغ سنت لوئیز


 
یکی‌ از روشهای سوخاری کردن مرغ همین روش آمریکایی‌ِ  St Iouis هست که البته Worchestersshiressauce هم توش میریزند که بنظر من بود و نبودش یکیه

 مواد لازم برای یک مرغی که بین یک کیلو تا یک کیلو و سیصد گرم وزن داره: 
یک و نیم دسی‌ لیتر خامه
 یک قاشق غذاخوری آب لیمو
دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک حبه سیر ریز رنده شده
یک قاشق چایخوری نمک
 یک قاشق چایخوری فلفل 
دو دسی‌ لیتر آرد سوخاری