پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ فروردین ۱۰, شنبه

قیمه لا پلو که به "قیمه شاه عباسی" هم معروفه


قیمه لا پلو شباهت‌های زیادی با چلو خورش قیمه داره، اما دارای کربوهیدرات کمتری هست.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله بدون استخوان.
- ۷۵ گرم لپه از جنس خوب.
- یکعدد پیاز درشت.
- یکعدد گوجه فرنگی‌ درشت.
- یک قاشق غذا خوری رب گوجه.
- یک قاشق چایخوری شکر.
- نیم دسی‌ لیتر (نصف استکان) زعفران آب شده.
- نیم لیتر (دو و نیم پیمانه) برنج باسماتی.
- نمک، فلفل، زرد چوبه، دارچین.

طرز تهیه : گوشت و پیاز و لپه را طبق شرحی که در مورد خورشت قیمه در اینجا  دادم، آماده کنید. به آب خورشت، رب گوجه، گوجه فرنگی‌ پوست گرفته شده و همچنین شکر را اضافه کنید و روی شعله ی ملایم حرارت بدین تا گوشت کاملا پخته بشه. برنج را جداگانه بپزید و آبکش کنید. حال کف قابلمه برنج, روغن بریزید (برای ته‌دیگ). بعد از آن بترتیب یک کفگیر برنج آبکش شده، یک ملاقه خورشت، یک قاشق چایخوری زعفران بریزید و مقداری دارچین بپاشید. دوباره یک کفگیر برنج، یک ملاقه خورشت، یک قاشق زعفران بریزید و مقداری دارچین بپاشید. اینکار را آنقدر ادامه بدین تا کفگیر به ته آبکش بخورد و برنج تمام شود. این مخلوط را بدون اینکه هم بزنید روی شعله حرارت بدین و به اصطلاح مثل پلو دم کنید و بعد از آماده شدن داخل دیس سرو کنید و در چنین حالتی، خیلی‌ با احتیاط و با یک کفگیر نرم پلاستیکی، آنرا هم بزنید و مخلوط کنید تا غذا ی لذیذی را که در عکس می‌بینید، فراهم کرده باشین. با سالاد فصل و یا ماست (و یا هر دو) سرو کنید.
نوعِ رستورانی و خوشمزه ترِ این غذا، با لپه ی کمتر و گوشت بیشتر، پخته میشه. نوش جان




۲ نظر:

  1. پاسخ‌ها
    1. نوش جان. این یک غذائیه که هر وقت آدم عکسی‌ ازش می‌بینه، هوس می‌کنه که در اولین فرصت درستش کنه.

      حذف